Image
VERZEKERINGEN:

Uw auto is een kostbaar bezit. En moet zelfs wettelijk verplicht worden verzekerd. Ook dit wordt door velen ervaren als kostbaar.

Wij laten u graag zien dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Omdat wij een actief beheer voeren over de volledige autoportefeuille blijft uw auto altijd op de voor u voordeligste wijze verzekerd! Of dit nu een enkele WA dekking betreft, minicasco of volledig casco, wij houden het voor u in de gaten.

WA (Wettelijk Aansprakelijkheid, verplicht!) Dit is de verplichte basisdekking. Zonder deze dekking mag u niet de weg op! Deze verzekering dekt de financile gevolgen van schade die u met dit voertuig aan anderen kunt toebrengen, oftewel het aansprakelijkheidsrisico.

WA + Casco Beperkt (WA*) Deze verzekering verzekert schade aan eigen auto en motor door onder meer brand en diefstal.

WA + Casco Compleet (All-Risk) Bij deze verzekeringvorm zijn bijna alle schadeoorzaken gedekt. Ook schade aan helm en motorkleding door een ongeval is verzekerd.

Wist u dat er ook nog een dekking zit tussen minicasco en volledig casco? Het zogenaamde inruil plus systeem? De dekking geld voor auto's van 3 tot 8 jaar oud met een catalogusprijs die niet hoger is dan 30.000,-. De waarde van deze auto's is vaak nog best hoog maar de stap naar minicasco is wel erg radicaal. De tussenvorm inruil plus verzekert uw auto volledig casco met als uitgangspunt dat bij een total loss schade de gebruikelijke inruilwaarde wordt uitgekeerd.

  • Image

    Nieuws

    Is uw testament al aangepast naar het nieuwe erfrecht? Lees meer
  • Image

    Nieuws

    Van Geest organiseert de cursus Slim met Financien voor de financiele no-know.